Leta i den här bloggen

fredag 28 juni 2013

Kvällens vilostad i Roma

Då har vi kommit hem till min bror Fredriks och hans Ulrikas nyköpta hus. Oj så fint! Här blir det grillkväll med friterad färskpotatis! Livet leker!

Lojsta

Som de sötvattensdjur vi är testar vi Gotlands alla insjöar. Här har vi Lojsta slotts sjöar. Väldigt härligt och varmt vatten. Och så passar vi också på att stanna och njuta av blomsterprakten vid åkrarna när träsmaken sätter in.

Etelhem

Vi testade att dreja i Etelhem. Vad det är roligt! Nu försöker jag övertyga Emil om att vi ska gå på drejkurs i höst. Det vore den ultimata fortsättning på mitt mål att jag kan göra en fest där jag gjort allt. Till och med det vi äter på. Emil hade visserligen en större talang än jag men med min entusiasm ska det nog gå.

Överraskande möte

När vi stannade i Kräklingbo för att kolla kartan stannade en minibuss bredvid oss och vevade ner rutan. Det var Samuel Åberg med hustrun och en valp på 9 veckor. De hade mött oss på vägen och vänt om och kört ikapp oss. Så kul att träffas!

Katthamragård

Boendet på Katthamragård är verkligen prisvärt. Jag hade dock heller velat bo i huvudbyggnaden men det var helt ok i vandrarhems delen. 440 kr för en natt för Emil och mig inkl frukost är verkligen prisvärt. Brasan vid frukosten är också en bonus.